Εχω πρεσβυωπια τι να κανω;

Η πρεσβυωπία θα μπορούσε να είναι η τυπική έλλειψη κοντά στη δυνατότητα εστίασης που εμφανίζεται καθώς μεγαλώνουμε. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αρχίζουν να εντοπίζουν τα αποτελέσματα της πρεσβυωπίας κάποια μέρα όταν είστε 45, όταν αρχίζουν να βιώνουν δυσκολία να ανακαλύψουν λεπτομέρειες σε αυτό σαφώς-που περιλαμβάνουν μηνύματα στο τηλέφωνο.

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την πρεσβυωπία, ακόμα κι αν δεν είχες ποτέ πρόβλημα όρασης. Ίσως αυτοί που είναι μυωπία να παρατηρούν ότι η ιδιαίτερη όρασή τους θολώνει όταν έχουν τα δικά τους συνηθισμένα γυαλιά ματιών ή ακόμα και φακούς επαφής για να φροντίσουν την όραση μεγάλης απόστασης.

Επίδειξη μιας δομής σώματος ορατού προσώπου, όπου ο φακός του ματιού σκληρύνει καθώς μεγαλώνουμε, σφίγγουμε το κεντρικό σημείο

Ο φακός επαφής του ματιού σας σκληρύνει με την ηλικία, οπότε θα είναι σημαντικά λιγότερο ικανός να συγκεντρωθεί όταν βλέπετε κάτι από κοντά.

Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι σχεδόν 2.000.000.000 δολάρια άτομα παγκοσμίως έχουν πρεσβυωπία.

Αν και η πρεσβυωπία είναι μια φυσιολογική αλλαγή στα μάτια μας καθώς μεγαλώνουμε, συχνά είναι ένα σημαντικό και συναισθηματικό γεγονός επειδή είναι ένα σημάδι γήρανσης που είναι αδύνατο να αγνοηθεί και δύσκολο να κρυφτεί.

Μέσα σε περιοχές του πλανήτη ψηλά δεν είναι η είσοδος σε οπτική φροντίδα, η πρεσβυωπία είναι λίγο περισσότερο σε σύγκριση με μια ταλαιπωρία: είναι στην πραγματικότητα ένας σημαντικός λόγος για την ανικανότητα της προοπτικής στην οποία μειώνει την ποιότητα ζωής κάποιων ανθρώπων μαζί με την παραγωγή.

Σημάδια πρεσβυωπίας

Όταν μετατρέψετε σε πρεσβυωπικό, μπορείτε είτε να κρατήσετε το έξυπνο τηλέφωνό σας, καθώς και άλλα υλικά ανάγνωσης και αντικειμένων (περιοδικά, ετικέτες, μενού και βιβλία κ.ο.κ.) μακριά από τα μάτια για να τα δείτε πιο φανερά.

Δυστυχώς, μόλις μετακινήσετε σημεία μακριά από τα μάτια σας ότι αποκτούν μικρότερες στο διάστημα, πολύ πρώτα μόνο μια βραχυπρόθεσμη μαζί με εν μέρει κερδοφόρα μέσα για να διορθώσετε πρεσβυωπία.

Αν εξακολουθείτε να βλέπετε στενά αντικείμενα αρκετά καλά, η πρεσβυωπία μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, καταπόνηση των ματιών και οπτική κόπωση που κάνει την ανάγνωση και άλλες εργασίες κοντά στην όραση λιγότερο πιο άνετη και κουραστική.

Τι μπορεί να προκαλέσει πρεσβυωπία;

Η πρεσβυωπία είναι σίγουρα μια διαδικασία που σχετίζεται με την ηλικία. Είναι μια σταθερή πάχυνση και έλλειψη ελευθερίας με το οργανικό φακό επαφής μέσα στην όρασή σας.

Αυτά τα είδη των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία συμβαίνουν από την πρωτεΐνη από το φακό, καθιστώντας το φακό επαφής σας πιο δύσκολο και λιγότερο ελαστικό μετά από λίγο. Οι τροποποιήσεις που σχετίζονται με την ηλικία λαμβάνουν επίσης χώρα στις ίνες των μυών γύρω από το φακό ζουμ. Χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ελαστικότητα, η ιδέα θα δυσκολευτείτε να φωτήσουν την περιοχή των ματιών κοντά στα πράγματα.

Καλλιτεχνική ανάγνωση μέσω γυαλιών

Χιλιάδες θεατές μέσω των Πρωθπρογραμματιστών

Αρχίστε να βλέπετε τη μεγάλη διαφορά για τους προγραμματιστές κύπελλα ανάγνωσης θα κάνει. Οι κορνίζες. Internet παρέχει χιλιάδες κομψούς επισκέπτες από τη διάσημη επισήμανση, συμπεριλαμβανομένων των Πράντα, καυχιέται Βερσάτσε, Burberry και Jim, καθώς και περισσότερα-απολαμβάνουν 40% μακριά πλαίσια, καθώς και 50% μακριά από τις επαφές, καθώς και δωρεάν παράδοση. Ποτέ μην τσιγκουνιστεί η όρασή σου ή η μόδα. Πήγαινε για ψώνια FramesDirect.org για να βρεις αναγνώστες που λατρεύεις μέσα στη μεγεθυντική δύναμη που θα χρειαστείς.

Κατάστημα κοιτάζοντας γυαλιά

Μέθοδος θεραπείας πρεσβυωπία

Η πρεσβυωπία θεραπεύεται μαζί με γυαλιά (που περιλαμβάνουν σπουδές γυαλιών), φακούς και ιατρικές διαδικασίες όρασης.

Γυαλιά

Γυαλιά χρησιμοποιώντας σύγχρονες επαφές θα είναι το πιο hot θεραπεία για πρεσβυωπία για τους περισσότερους από εμάς περισσότερο από ό, τι 40 χρονών.

Η ανάγνωση μέσα από φλιτζάνια είναι συνήθως μια άλλη επιλογή. Όχι σαν τα διεστιακά, μαζί με τους σύγχρονους φακούς, που συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι για ώρες στο τέλος, μελετώντας γυαλιά είναι γενικά φοριέται όχι μέχρι που έπρεπε να ανακαλύψουν κοντά τα πράγματα, καθώς και τους όρους και τις συνθήκες πολύ πιο καθαρά.

Αν φοράτε φακούς επαφής, ο οφθαλμίατρο μπορεί να συνταγογραφήσει γυαλιά ανάγνωσης που φοράτε ενώ οι φακοί επαφής σας είναι μέσα. Μπορείτε να αγοράσετε γυαλιά ανάγνωσης σε ένα μαγαζί λιανικής πώλησης γυαλιών, ή μπορείτε να πάρετε υψηλότερης ποιότητας εκδόσεις που συνταγογραφούνται από τον οφθαλμίατρο σας.

Ανεξάρτητα από το είδος των γυαλιών που αποφασίζετε για την κατάλληλη πρεσβυωπία, σίγουρα σκεφτείτε το φακό που περιλαμβάνει αντι-ανακλαστικό φινίρισμα. Η αντιαντανακλαστική κάλυψη αφαιρεί τις πληροφορίες που μπορεί να είναι ενοχλητικές και να οδηγήσουν σε πίεση όρασης. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της αύξησης και της λάμψης ορατή διαύγεια που σχετίζονται με τη νύχτα οδήγηση ένα αυτοκίνητο.

Φακοί μίας χρήσης

Εκείνοι με πρεσβυωπία μπορεί επίσης να επιλέξουν πολυεστιακούς φακούς, για την πώληση σε καύσιμα διαπερατά ή ίσως ομαλή φακό ζουμ εξαρτήματα.

Ένα άλλο είδος διόρθωσης επαφής σε σχέση με την πρεσβυωπία θα είναι μονοόραση, με την οποία 1 προσοχή φοράει οποιαδήποτε σειρά συνταγογραφείται, και όμως ένα άλλο φοράει ένα γιατρό συνταγογραφείται για κοντά προοπτική. Ο νους ανακαλύπτει ότι προτιμάτε ένα μόνο μάτι ή το άλλο για διάφορες δουλειές.

Ενώ πολλοί όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο, άλλα άτομα γκρινιάζουν που σχετίζονται με μειωμένη γραφική οξύτητα και κάποια έλλειψη επιπέδου πίστης. Επειδή το ανθρώπινο μάτι αλλάζει καθώς μεγαλώνεις, τα γυαλιά πρεσβυωπίας ή οι επαφές σου θα πρέπει να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου επίσης. Μπορείτε να αναμένετε τον ιατρικό γιατρό σας για να συμβουλέψει μια ισχυρότερη στατική διόρθωση όσον αφορά την κοντά εργασία, όπως τη χρειάζεστε.

Πρεσβυωπία χειρουργική διαδικασία

Διατίθεται μια σειρά από χειρουργικές επιλογές για τη θεραπεία της πρεσβυωπίας, καθώς και αν δεν θέλετε να φοράτε γυαλιά ή φακούς επαφής για την πρεσβυωπία.

1 διαδικασία τροποποίησης πρεσβυωπίας που σίγουρα συγκεντρώνει δημοτικότητα θα είναι η εμφύτευση ενός εντύπου cornael.

Εμφυτευμένο στον κερατοειδή χιτώνα του ματιού που δεν είναι το κυρίαρχο μάτι σας, ένα ένθετο του κερατοειδούς αυξάνει το βάθος της εστίασης του επεξεργασμένο μάτι και μειώνει την ανάγκη για την ανάγνωση γυαλιών χωρίς να επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της όρασης απόστασης σας, τυπικά.

Εάν είστε ένας καλός υποψήφιος για την εγχείρηση πρεσβυωπία είναι να έχετε μια ολοκληρωμένη Οφθαλμολογικής εξέτασης και μια διαβούλευση με έναν διαθλαστικό χειρουργό που ειδικεύεται στη χειρουργική διόρθωση της πρεσβυωπίας, το πρώτο βήμα για να δείτε.

Η πρεσβυωπία είναι μέρος της γήρανσης

Η πρεσβυωπία μπορεί να είναι ένα φυσιολογικό μέρος με την ωρίμανση, καθώς και εμείς οι περισσότεροι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή όταν είστε 40. Όποια επιλογή και αν επιλέξετε: γυαλιά, φακούς ή ακόμα και χειρουργική επέμβαση * θα είστε ικανοί να μελετήσετε πολύ εύκολα μηνύματα στο τηλέφωνό σας ή ακόμη και μια δημοσίευση στην κόρη σας χωρίς τη δυσκολία.

Εάν αρχίζετε να παρατηρείτε συμπτώματα και σημάδια πρεσβυωπίας, δείτε έναν οφθαλμίατρο κοντά σας για οφθαλμολογεία και διαβούλευση σχετικά με τις καλύτερες επιλογές θεραπείας πρεσβυωπία για εσάς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers: